Spoštovani starši!

Pošteno smo že zakorakali v drugi teden učenja na daljavo. Po naših informacijah komunikacija med razredniki in starši dobro teče, odzivi so večinoma pozitivni, manjše zaplete pa rešujemo sproti. Učitelji ponujamo vedno več možnosti dela na daljavo, ki jih tudi sami sproti odkrivajo in spoznavajo. Zavedamo se, da je za to potrebna dobra tehnična podpora, zato vas pozivam, da se obrnete na nas, v kolikor doma nimate računalnika in/ali dostopa do interneta. Na šoli imamo nekaj tabličnih računalnikov, ki jih lahko posodimo, dokler bodo šole zaprte. Prav tako lahko sodelujemo pri vzpostavitvi internetne povezave. V kolikor bi potrebovali našo asistenco, se obrnite na nas, tako da odgovorite na to sporočilo ali pokličete na 01 5000 320 v času od 8.00 do 12.00. Seveda se lahko obrnete tudi na razrednika vašega oddelka preko elektronske pošte.

Časa za organizacijo pouka na daljavo je bilo zelo malo, vendar smo na šoli sprejeli protokol, ki se ga držimo. Predvsem zato, da vas ne obremenjujemo z odvečno pošto. Veseli bomo vsake povratne informacije o tem, kako delo pri vas doma poteka, je nalog dovolj/preveč/premalo, so dovolj težke, kako učenci doživljajo trenutno situacijo in podobno. Veliko vas informacije deli z razredniki, vsekakor pa se lahko obrnete tudi na tajništvo ali vodstvo, če bi nam želeli še kaj sporočiti.

Takoj, ko bomo dobili uradne informacije o nadaljevanju pouka ali kakršni koli spremembi, bomo to delili z vami preko spletne strani. Ker so  spletne platforme na robu zmogljivosti, prihaja tudi do zamika pri sporočilih, na kar nimamo vpliva, se vam pa za morebitne nevšečnosti opravičujemo. Želimo vam veliko zdravje, potrpljenja, pozitivne energije in upamo, da se kmalu spet vidimo.

Ravnateljstvo OŠ Šentvid

Dostopnost