Na 35. srečanju mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev »Zaupajmo v lastno ustvarjalnost« smo letos ponovno sodelovali.

Na regijskem nivoju so svoje raziskovalne naloge uspešno zagovarjali naši mladi raziskovalci in se uvrstili na državno srečanje.

  • Raziskovalno nalogo iz področja fizike z naslovom OBRATI MOJEGA “MOTORJA” je uspešno zagovarjala JANA STROJIN, 8. b (mentor: Marjan Tkavc). Prejela je bronasto priznanje.
  • Raziskovalno nalogo iz področja fizike z naslovom PRETOK ZRAKA SKOZI ZAŠČITNE MASKE sta uspešno zagovarjali EVA MIKLAVC in KAJA ZUPANC, 8. a (mentor: Marjan Tkavc). Prejeli sta bronasto priznanje.
  • Raziskovalno nalogo iz področja psihologije z naslovom STRAH PRED OCENJEVANJEM je uspešno zagovarjal TEVŽ PAPIČ, 9. a. (mentorici: Slavica Škerjanec, Maja Zelič) in se uvrstil v 2. krog državnega tekmovanja. V ponedeljek, 16. 5. 2022,  se je udeležil zagovora na državni ravni v Murski Soboti, kjer je za svojo nalogo prejel srebrno priznanje.

Za dosežen uspeh mladim raziskovalcem in njihovim mentorjem ČESTITAMO ter jim želimo veliko uspehov na njihovi raziskovalni poti!

Dostopnost